Vi ses!

 Vi ses igen i 2015!

vj2015.dk

COUNTDOWN
Danish(DK)English (United Kingdom)

Bliv klædt på til sommerens store event – Vendelbo Jamborette 2011

Vendelbo Jamborette 2011 har indgået samarbejde med Cloozes om at stå for levering af en spændende vifte af produkter i forbindelse med sommerens store event.

Du vil således allerede nu kunne bestille nogle af produkterne, ligesom du også under eventen og efter jamboretten vil kunne bestille diverse produkter.

Produkter:
Du vil her på siden kunne finde en komplet oversigt over produkter, som tilbydes. Du kan bestille ubegrænset, idet der ikke er et minimum, som skal bestilles.


Betaling:
Når du har afgivet din ordre, modtager du fra Cloozes en ordrebekræftelse med information om betaling af ordren.  Så snart du har indbetalt det fulde beløb til vores konto (regnr.:9070 og kontonr.: 1622572032), vil vi ekspedere din bestilling.

Levering:
Som udgangspunkt leverer vi dine varer ca. 8 dage efter betalingen er registreret

Efterbestilling:
Vi sælger naturligvis Vendelbo Jamborettes produkter på selve lejren. Men skulle du efter lejren ønske at bestille yderligere produkter, kan du sende os en mail på broenderslev@cloozes.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

 
Cloozes® er en nystartet og international franchisekæde af tekstiltrykkerier, der leverer reklame- og profilbeklædning. Konceptet er udviklet og opstartet af personer med lang erfaring fra branchen.

Vi betjener virksomheder i næsten alle brancher, klubber og foreninger samt andre der har brug for små eller større enkeltleverancer, i en ekstraordinær kvalitet til en overkommelig pris.

Cloozes producerer reklame- og profilbeklædning efter nyeste metoder og råder over moderne digitalt udstyr
og designsoftware. Derfor kan Cloozes® producere og levere til fornuftige priser.

 

Cloozes Brønderslev – Asgård 50 – DK-9700 Brønderslev
Tlfnr.: 5264 9080 – Email: broenderslev@cloozes.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. – www.cloozes.dk

 
Nødtelefon

I nødstilfælde kan lejradministrationen kontaktes på 40 46 83 82.

Info til ledere

Lejrplads:

Det Danske Spejderkorps' sikkerhedsregler: