Vi ses!

 Vi ses igen i 2015!

vj2015.dk

COUNTDOWN
Danish(DK)English (United Kingdom)

Ægte Blå action

Bønnerne om godt vejr er blevet hørt og solen smiler nu på årets Vendelbo Jamborette, hvor mere end 1.000 spejdere fra ind og udland nu dyrker ”spejder ud over alle grænser”.  Scenen er sat for ægte Blå action.

 

Søndag kl. 10.00 lød den officielle åbning af jamboretten. Her deltog borgmester Arne Boelt fra Hjørring, som ud over at erklære jamboretten får åben, også rettede en tak til de frivillige bag campen. Der var ikke kun tale om en tak til lejrcheferne Ann og Martin, men de knapt 100 personer, som frivilligt stiller op og har udført et stort stykke arbejde. Således værdsatte borgmester Arne Boelt dette engagement!

Herefter bød lejrens chefer velkommen, idet Ann spurgte Martin om, hvad han forbinder ”Spejder ud over alle grænser” med? Martin svarede klart og tydeligt, at en jamborette som denne dækker over fede oplevelser i en hel uge.


Ann kunne erklære sig fuldt enig i denne udlægning og fremhævde i øvrigt, at årets jamborette også er ensbetydende med ”back to basic”, ”international spejd” og ”fantasispejd”.  Lejrcheferne udtrykte stor begejstring over, at så mange spejdere er samlet på samme sted. Herefter udbrød der vild jubel fra såvel indenlandske som udenlandske grupper.

Med højt humor, fint vejr og herlig gejst, blev der sunget lejrsang alt imens man hilste på hinanden med en sangleg – ægte Blå action!

Vendelbo Jamborette er en international lejr, så et rigtig hjertelig velkommen til alle danske og udenlandske grupper. Spejderlivet, det er det vi aller bedst kan li” for nu at citere lejrsangen. Lejren er i gang!

 
Nødtelefon

I nødstilfælde kan lejradministrationen kontaktes på 40 46 83 82.

Info til ledere

Lejrplads:

Det Danske Spejderkorps' sikkerhedsregler: