Vi ses!

 Vi ses igen i 2015!

vj2015.dk

COUNTDOWN
Danish(DK)English (United Kingdom)

En smag af noget international

Tirsdagens program bød på International Dag, som foregik I den helt true Blue atmosfære. Fra morgenstunden summede lejrpladsen af liv og aktivitet. Her var der travlt med at arrangere og gør klar til dagens gæster. For der var nemlig lagt op til, at ind- og udenlandske spejdere skulle på besøg hos hinanden. Lejrens deltagere var ikke sene til at benytte sig af invitationen.

 

Hos Girl Guiding Edinburgh var der udbredt begejstring over de mange besøgende, som med vellyst kastede sig over de skotske specialiteter i form af skotske chips. Til forveksling ligner de alle andre chips, men der er dog et par ukendte smagsvarianter som f.eks. mackies.

Hos St. Jeans Dudelange fra Luxembourg – for øvrigt første gang på udenlandsk lejr – blev der også budt på specialiteter. Her var det smeltet ost med sennep serveret på mørkt brød.

Til den søde tand havde spejderne fra Svenstrop SMU søde fristelser, pandekager, og en omgang hårmassage! En fortrinlig kombination!

I enhver spejders liv kommer et tidspunkt, hvor sulten melder sig. Tirsdag med international dag var ingen undtagelse. I løbet af eftermiddagen begyndte forberedelserne til aftenens måltid så. Der var tale om fællesspisning for mere end 1.000 personer og en menu med en smag af noget internationalt og tilberedning over wok.

Efter en vellykket dag med mange aktiviteter stod den om aftenen på underholdning, hvor spejdere fra mange indenlandske og udenlandske grupper deltog. Vil man som spejder dyrke det internationale og møde spejdere fra andre lande behøver man altså ikke tage længere væk end Vendelbo Jamborette i Mosbjerg!

 

 
Nødtelefon

I nødstilfælde kan lejradministrationen kontaktes på 40 46 83 82.

Info til ledere

Lejrplads:

Det Danske Spejderkorps' sikkerhedsregler: